Lligabosc Esdeveniments

Benvinguts a Lligabosc Esdeveniments, la vostra aliada ideal per a l’organització d’esdeveniments d’empresa que deixen una empremta duradora. Som una empresa especialitzada en la creació i execució d’esdeveniments corporatius que reflecteixen la vostra visió i objectius amb un estil inconfusible.

Organització al detall

Des de la selecció del lloc fins a la gestió del temps i la logística, ens encarreguem de tots els detalls necessaris per a que l’esdeveniment sigui un èxit.

Lloguer d’espais i material

L’ajudarem a triar el millor lloc per a dur a terme el seu esdeveniment i l’assessorarem a l’hora d’escollir el material necessari.

Exclusivitat i personalització

Creem conceptes i temes únics per als esdeveniments, assegurant-nos de que tot, des de la decoració fins a l’entreteniment, estigui alineat amb la visió del client.

Coordinació el dia de l’esdeveniment

Supervisem l’esdeveniment en temps real per comprovar que tot es desenvolupi sense problemes i segons el pla establert.

Fotografia de Núria Ribes, CEO de Lligabosc Esdeveniments, llegint una revista.
Al capdavant de Lligabosc Esdeveniments hi ha la Núria Ribes, una professional apassionada amb una llarga trajectòria en el món de l’organització d’esdeveniments. Amb anys d’experiència i una reputació consolidada, la Núria ha creat la seva segona empresa, Lligabosc Esdeveniments, per portar la seva visió a noves altures. La seva dedicació, creativitat i atenció al detall són el segell distintiu de cada projecte que emprenem.

Núria Ribes

CEO

Entenem que cada empresa és única, i per això oferim solucions personalitzades que s’adapten a les vostres necessitats específiques. Des de conferències i seminaris fins a festes corporatives i llançaments de productes, ens ocupem de tots els detalls perquè vosaltres us pugueu centrar en el més important: el vostre negoci.

El nostre objectiu és convertir les vostres idees en realitats excepcionals. Treballem colze a colze amb vosaltres per assegurar-nos que cada esdeveniment sigui un èxit rotund, superant les vostres expectatives i deixant una impressió positiva i duradora en els vostres convidats.

Confieu en nosaltres per transformar els vostres esdeveniments corporatius en experiències memorables. Amb la nostra experiència i el lideratge de la Núria Ribes, cada esdeveniment és una oportunitat per destacar i brillar. Junts, farem que cada moment compti.

Lligabosc Esdeveniments – On la vostra visió es fa realitat.